Welkom bij Zakenkantoor Quintyn bvba.

U bent particulier of kmo?
Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Enerzijds zijn wij een financieel dienstverlener en kan u bij ons terecht voor allerhande bancaire producten.

Anderzijds zijn wij erkend als onafhankelijk verzekeringsmakelaar, wat betekent dat wij u in alle objectiviteit u adviseren en u de meest geschikte polis kunnen aanbieden van eender welke Belgische verzekeringsmaatschappij.

Wij namen het kantoor over in 1991, maar de eigenlijke oprichtingsdatum dateert van 1949.
Aan ervaring geen gebrek dus.

Zakenkantoor Quintyn bvba is sinds 2000 een AXA – bankagentschap en tevens ‘open kantoor’.
Zo bent u altijd welkom bij ons voor een vertrouwelijk gesprek of de nodige professionele bijstand aangeboden door ons 5 – koppig team.

Maatwerk en onze persoonlijke aanpak zijn hierbij ONZE grootste troef.
Geen enkele situatie is immers dezelfde. Wij maken graag voor u de nodige tijd vrij, om samen uw financiële situatie te doorlopen en deze te optimaliseren waar nodig.

Uiteraard zijn we als onafhankelijk adviseur uw rots in de branding als het ook minder gaat, bijvoorbeeld bij schade.
Of het nu gaat om een ongeval met de wagen, uw huis, uzelf, uw familie, uw bedrijf, … dan staan wij paraat om u bij te staan met gepast juridisch en verzekeringstechnisch advies.

Deze website laat u eveneens toe uw schadegeval elektronisch te melden en de bijhorende bewijsstukken (foto’s, bestekken, facturen, …) up te loaden, waardoor wij u nog sneller van dienst kunnen zijn bij uw schade.

Minder mobiele mensen, of diegenen die omwille van tijdsgebrek niet fysiek tot bij ons op kantoor kunnen komen, kunnen nu dankzij deze nieuwe website ook 24/7 virtueel bij ons terecht:

  • Enerzijds voor het consulteren van allerhande relevante documenten zoals product- en financiële infofiches, tips, nieuwtjes enzovoort.
  • Anderzijds om een verzekeringsvoorstel aan te vragen of een simulatie van uw woonkrediet of pensioen uit te voeren op onze calculator.

Tot slot bent u verzekerd van de beste en meest professionele service dankzij onze FSMA – accreditatie (erkende vergunning van de financiële regulator) en aansluiting bij de beroepsfederatie BZB.

Steeds tot uw dienst.

Uw bank-en verzekeringsteam
François, Gerda, Reinhilde, Justine & Martin